Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Techno Challenge slaat een brug tussen de theorie op school en de praktijk in de samenleving. Het is een platform van allerlei organisaties die de ambitie heeft om een structurele bijdrage te leveren aan het oplossen van het tekort aan vaklieden en beta-technici op de arbeidsmarkt. En om de kloof tussen theorie op school en praktijk te verkleinen.

Doel van de Techno Challenge is het interesseren van jongeren voor techniek, wetenschap, cultuur, open innovatie en het prikkelen van de ondernemersgeest. De deelnemende scholen en bedrijven ontwikkelen samen uitdagend en praktisch lesmateriaal en organiseren allerlei evenementen

De nieuwe Goud van Hout winnaar is bekend; de jaarlijkse clubkampioenschap van V4 is dat jaar Door Wim Nieuwenhuizen gewonnen met vlak in zijn kielzog Andre Bos die dit jaar enorm veel had geoefend, derde werd John Goudriaan. Een mooie dag begon met wat veel wind maar de 20-tal fanatieke vliegers kwamen toch allen opdagen voor een mooie dag vliegen. Het ochtend programma was een 2 uur tellende vliegsessie waarbij iedereen zijn eerste vliegtijden kon neerztten, tegen het eind van de ochtend kwam ook de eerste thermiek erbij en werden er betere tijden neergezet.

Rond het middaguur startte de bbq en werd het helemaal gezellig. De Bbq was helemaal top lekker eten en drinken en een zonnetje om in te zitten. Het leek wel alsof we bij een strandtent aan de kust zaten. Maar er moest nog worden gescoord dus de 2e ronde ging van start!! Om 4 uur werd de wedstrijd beeindigd. De jury had even wat tijd nodig voor de uiteindelijke score maar de bar was weer opengegaan.

Speciale dank gaat uit naar Bart Boekhout en Andre Dedding voor het wederom fantastisch regelen van deze dag.

B@rt

 

{pgslideshow id=3|width=430|height=300|delay=3000|image=L}

Foto 1:
Wie herkent deze man ? Het is een oud-lid van V4, uit de Amerika-haven-periode.

Wim herkende hem aan zijn stem, na 20 jaar is hij het vliegen niet verleerd.  Leuk hem weer gesproken te hebben.

> De liefde van de man gaat door de maag. De enige manier om een modelvlieger van het veld te krijgen.

Foto 3 en 4:
Pip's nachtvlieg-test.