Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De vereniging de agrarische modelvliegclub V4 te Hillegom, kortweg V4, is opgericht in 1981 en bestaat dus al bijna 40  jaar. Op dit moment zijn er ongeveer 55 modelvliegers lid van V4. V4 is hiermee een relatief kleine en rustige vereniging. Wij vliegen op een goede bereikbare, locatie tussen Bennebroek en Hillegom. 

Bij V4 wordt voornamelijk recreatief gevlogen met bijna alle soorten en maten modelzwevers, waaronder F5J, discus launch gliders (DLG) en F3J. Voorop bij onze vereniging staat het plezier dat we met elkaar hebben in het modelvliegen.

Lid worden

Ben je geïnteresseerd in modelvliegen en overweeg je om lid te worden van de V4, kom een keertje langs op ons veld. Bij goed weer wordt er in de regel tijdens het weekend en de zomeravonden gevlogen. Vaak is er dan ook iemand die je alles kan vertellen wat je wilt weten, bv over de aanschaf van een model en zender. Om te voorkomen dat je voor niets komt, kan je ook naar onze clubavond komen die 2 wekelijks wordt gehouden op donderdagavond.

V4 heeft geen wachtlijst, maar graag willen we persoonlijk kennis met je maken voordat we je inschrijven als lid. Aanmelden kan door het aanvraagformulier in te vullen op deze site. Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In het weekend van 24 april wordt even ten oosten van Dortmund in Soest weer het jaarlijkse Prowing gehouden, een groot outdoor event met diverse bekende standhouders. Op het terrein tref je een super grote tent met diverse stands waarvan de meeste van ons watertanden. Daarnaast is er een grote vliegshow buiten met niet te vergeten! Bier en Braadworsten!!

 

Hierbij nodigen we alle Driedekkerleden met hun partner uit voor onze traditioneel oergezellige nieuwjaar receptie op: vrijdagavond 09 januari 2015. Aanvang 20.30 in onze Hobby Salon!

Een hapje, drankje en een toost op het nieuwe jaar zal vanzelfsprekend niet ontbreken! Waarderpolder Haarlem Clubhuis Hobby Salon: Waarderweg 78 2031 BP Haarlem Tel. 023-5325887

Na het grote succes van vorig jaar heeft de winkeliersvereniging WC Schalkwijk de NZH Hobbyclub / Smek weer gevraagd om een modelbouw tentoonstelling te neer te zetten in een leeg staand winkelpand.

De leden en deelnemers van de NZH Hobbyclub en de Smek hebben hier graag gehoor aan gegeven.

Dit keer staan we in de gang naar C&A tegenover de visboer, in het lege pand van Lèon.

Rob heeft een nieuwe film gemaakt van ons veld: