Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Van 4 - 7 april wordt de jaarlijkse modelbouwbeurs in Dortmund gehouden. 7 hallen met 500 kramen. Het afgelopen jaar was er voor ons als modelvliegers weer meer te beleven. Ook de andere hallen zijn zeker de moeite waard!

Meer info: http://www.intermodellbau.de/start.html

We gaan voor de 11 de keer de traditionele 'winterwandeling' lopen. Iedereen mag mee. Voorwaarde is dat je wel gezellig moet zijn...!
De loopafstand is op verzoek max. 10 KM. We lopen in een rustig tempo zodat iedereen op zijn gemak mee kan.

Datum: Zondag 3 maart 2019

Waar: "De Amsterdamse Waterleidingduinen"

Verzamelen op de parkeerplaats bij de ingang "Panneland" vanaf 11.00 uur.

Misschien wel de leukste beurs voor de echte bouwers en vliegers onder ons: Prowing 2019. Jaarlijks in het mooie plaatjes Soest in Duitsland wordt deze beurs en vliegshow gehouden. Binnen in een grote tent is een uitgebreide beurs met heel veel moois! Buiten kan je genieten van een mooie vliegshow. En niet te vergeten heerlijk bier met braadworsten zullen zeker niet ontbreken!

Datum: 3 t/m 5 mei 2019

Website: http://www.prowing.de/

 

De datum is nu bepaald, 15 september zal de najaars DLG wedstrijd worden gehouden. Wil je nog meedoen, geef je dan snel op via de app!

Zondag 20 januari houden we een DLG wedstrijd volgens het Pinguin principe, iedereen kan meegooien met een DLG. Aanvang 11:00 uur. Na afloop of in de pause is er uiteraard een lekker bakkie Snert!