Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
268

Naar aanleiding van de Bijzondere Algemene Leden Vergadering gehouden op 8 mei 2019 te Hillegom heeft de Vergadering unaniem besloten de actieve status van het modelvliegveld te Hillegom per direct te beëindigen.

Sportbeoefenaars welke gebruik blijven maken van genoemde locatie doen dit op persoonlijke titel en voor eigen verantwoording, rekening en risico.
V4 neemt expliciet afstand van het gebruik van de locatie en sluit iedere vorm van juridische aansprakelijkheid jegens V4 uit.

Leden worden middels bulletins op de hoogte gehouden omtrent de voortgang in de gesprekken met LVNL en overige instanties om ten einde een goedkeuring te verkrijgen voor een modelvliegveld.

m.vr.grt
Bestuur V4

De vereniging de agrarische modelvliegclub V4 te Hillegom, kortweg V4, is opgericht in 1981 en bestaat dus al meer dan 37 jaar. Op dit moment zijn er ongeveer 55 modelvliegers lid van V4. V4 is hiermee een relatief kleine en rustige vereniging. Wij vliegen op een goede bereikbare, locatie tussen Bennebroek en Hillegom. 

Bij V4 wordt voornamelijk recreatief gevlogen met bijna alle soorten en maten modelzwevers, waaronder F5J, discus launch gliders (DLG) en F3J. Voorop bij onze vereniging staat het plezier dat we met elkaar hebben in het modelvliegen.

Lid worden

Ben je geïnteresseerd in modelvliegen en overweeg je om lid te worden van de V4, kom een keertje langs op ons veld. Bij goed weer wordt er in de regel tijdens het weekend en de zomeravonden gevlogen. Vaak is er dan ook iemand die je alles kan vertellen wat je wilt weten, bv over de aanschaf van een model en zender. Om te voorkomen dat je voor niets komt, kan je ook naar onze clubavond komen die 2 wekelijks wordt gehouden op donderdagavond.

V4 heeft geen wachtlijst, maar graag willen we persoonlijk kennis met je maken voordat we je inschrijven als lid. Aanmelden kan door het aanvraagformulier in te vullen op deze site. Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vriendenclubs van V4:

Bij Icarus uit Amsterdam kun je op de clubavonden indoor vliegen, tevens hebben ze ook een buiten terrein.

Buiten deze site ontplooien wij nog veel meer activiteiten: o.a. het bouwen van vliegtuigen. Ons laatste project was het bouwen van een "R.E.S." zwever. Naast onze bouwavonden worden er film- en dia avonden gegeven.

Voor de komende tijd staan er weer een aantal binnen en veldactiviteiten op het programma! Als uw interesse door bovenstaand verhaal gewekt is neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u de lucht in en leren u modelvliegen!!

Tevens werken we samen met de NZH hobbyclub

De NZH Hobbyclub een onderdeel van de Personeelsvereniging van Connexxion, maar heeft ook leden zonder band met Connexxion. We zijn opgericht in 1976, en hebben sindsdien op verschillende locaties gezeten. Meer hierover bij "geschiedenis". De meeste van onze leden houden zich bezig met spoorwegmodelbouw, maar ook voor andere modelbouw en elektronica zijn er onder ons hobbyisten.